Voordat u uw nieuwe huis bouwt 5 voorbereidende stappen

Voordat u uw nieuwe huis bouwt: 5 voorbereidende stappen

Het proces van het bouwen van een nieuw huis begint lang voordat de fundering wordt gestort. Het bouwproces is het meest efficiënt en spannend als u eerst een goed plan ontwikkelt en een eerlijke, bekwame aannemer vindt. Om kostbare fouten tijdens het bouwproces te voorkomen, begint u met deze vijf belangrijke stappen. Als u van droomhuis naar echt huis gaat, stel dan zeker vragen en deel uw vooruitgang met mensen die het proces al hebben doorlopen.

Plan uw budget

Begin met het overwegen van het budget vanaf het moment dat u begint na te denken over het bouwen van uw huis. Ontwikkel een realistisch idee van hoeveel u zich kunt veroorloven om uit te geven en hoeveel het zal kosten om een nieuw huis te bouwen. De budgetteringsfase gaat echt over het in evenwicht brengen van uw wensen met een realistische inschatting van wat u zich kunt veroorloven.

De kans is groot dat u een bouwlening en een hypotheek nodig heeft. Het is niet te vroeg om uit te zoeken voor welke lening u in aanmerking komt, gebaseerd op uw inkomen en andere financiële verplichtingen. Tegenwoordig willen de meeste banken en andere financiële instellingen u graag prekwalificeren voor een bouwlening, waardoor u een idee krijgt van het maximale bedrag dat u kunt uitgeven. Tegelijkertijd wordt in dit vroege stadium bekeken wat verschillende elementen van uw nieuwe huis zullen kosten, waaronder de grond zelf, de architect of ontwerper, de hoofdaannemer die het project zal leiden, de bouwmaterialen, en toestellen en interieurkenmerken.

Dit is een ingewikkeld, tijdrovend proces dat eigenlijk al vele maanden voordat de bouw begint zou moeten beginnen. Het is niet ongewoon dat u tot twee jaar nodig heeft om de zaken grondig te onderzoeken voordat u een bouwcontract tekent met een aannemer.